Imagine

Anxietatea este o stare afectivă caracterizată printr-un sentiment difuz de insecuritate, de neliniște, în legătură cu un pericol potențial sau perceput.

Anxietatea excesivă reprezintă o problemă foarte frecvent întâlnită în viața de zi cu zi. Aproximativ 25% din populație suferă de anxietate care ar necesita tratament într-o anumita perioadă a vieții lor, iar alți 25% au forme de anxietate mai puțin severe. Tulburările de anxietate includ anxietatea generalizată, fobia socială, fobiile specifice (ex. fobia de insecte, de spații deschise sau închise), atacul de panică, sau stresul post-traumatic.

În perioada 18-29 martie 2019, CIP Andreica Mircea derulează programul „Evaluarea tulburărilor de tip anxios” care se va desfăşura în două etape:

Etapa 1 – Evaluarea propriu-zisă, în care se completează un chestionar şi se trimite la adresa de email office@andreicamircea.ro . Vei primi un rezultat interpretat de către un psiholog specializat în psihologie clinică. Această etapă este complet gratuită.

Poţi să te opreşti aici sau poţi să mergi mai departe….

Etapa 2 – Etapa de intervenţie. În această etapă poţi opta pentru iniţierea unui program individualizat de consiliere şi intervenţie psihologică sau pentru participarea la întâlnirile cu un grup de suport.         

    Deci, dacă şti sau crezi că ai probleme legate de anxietate, dacă ţi se spune că ai putea avea astfel de probleme sau dacă pur şi simplu eşti curios cum decurge un astfel de program, trimite un e-mail cu numele şi vârsta ta şi scrie: VREAU SĂ PARTICIPLA PROGRAMUL „EVALUAREA TULBURĂRILOR DE TIP ANXIOS” şi vei primi instrucţiuni pentru începerea programului.

martie 13, 2019

Evaluarea tulburărilor de tip anxios

Anxietatea este o stare afectivă caracterizată printr-un sentiment difuz de insecuritate, de neliniște, în legătură cu un pericol potențial sau perceput.